Det siger kunderne

Det siger kunderne

Hør hvordan vores kunder oplever vores services

Hos Cellaviva går vi med liv og sjæl op i at levere den service vi selv drømmer om at få, og det er vigtigt for os at vores kunder ser det som en positiv oplevelse at involvere os i det mirakel en familieforøgelse er.

Derfor bliver vi særligt glade og rørte når vores kunder kommer tilbage til os med en positiv anmeldelse

Molly-Benjamin-Wilma-e1682431800299

Kundehistorier

Jeg vil varmt anbefale alle der er gravide eller ønsker børn, at overveje Cellaviva

Jeg vidste allerede før graviditeten, at jeg ville gøre brug af stamcelleopsamling. Min mor har arbejdet på fødeafdelingen på OUH gennem mange år, og det er gennem hendes arbejde, at Læs hele historien “Jeg vil varmt anbefale alle der er gravide eller ønsker børn, at overveje Cellaviva”

Trine - nybagt mor til Lukas.

Forløbet og samarbejdet med Cellavivas jordemødre har været helt fantastisk!

Jeg blev gjort opmærksom på muligheden for stamcelleopbevaring via Instagram og da jeg tjekkede Cellaviva’s hjemmeside, blev jeg endnu mere interesseret i at lære mere om opsamling af stamceller og Læs hele historien “Forløbet og samarbejdet med Cellavivas jordemødre har været helt fantastisk!”

Frederikke Lykke lindh

De fleste vi taler med, har aldrig hørt om det

Vi blev først opmærksomme på at det var en mulighed at få stamceller opsamlet, da jeg læste om det i en reklame jeg fik i en af de utallige babypakker Læs hele historien “De fleste vi taler med, har aldrig hørt om det”

Cellaviva leverede utrolig fleksibilitet under en hæsblæsende fødselsrejse

Kære Cellava-team, Tusind tak for jeres uvurderlige hjælp og ekstraordinære fleksibilitet i forbindelse med vores søns fødsel den 1. december 2022. Vores oplevelse med Cellava var intet mindre end fantastisk. Læs hele historien “Cellaviva leverede utrolig fleksibilitet under en hæsblæsende fødselsrejse”

Georgios og Mie

Jeg fandt først ud af muligheden da jeg lyttede til To the Moon, Honey

Ved fødslen af vores søn for 3 år siden kendte vi ikke til muligheden med opsamling af stamceller, og jeg fandt først ud af muligheden da jeg lyttede til To Læs hele historien “Jeg fandt først ud af muligheden da jeg lyttede til To the Moon, Honey”

Henriettes tilstedeværelse var rar og professionel

Selvom hun ikke er den primære jordemoder eller tilknyttet hospitalet, giver det os en dyb ro at vide, at der er én der kun er der for vores skyld. Læs hele historien “Henriettes tilstedeværelse var rar og professionel”

Søs, Emil & Ellie

Muligheden for potentielt at finde en kur mod enhver alvorlig sygdom

Cellaviva leverede en fantastisk service på dagen, så meget, at jeg har valgt at bruge dem igen til min anden datter, Læs hele historien “Muligheden for potentielt at finde en kur mod enhver alvorlig sygdom”

Kate Foster

Stamceller er en fantastisk forsikring, der ligger opbevaret

Jeg tror på, at forskning i stamceller er i en rivende udvikling, og at stamcellerne kan bruges til meget mere sygdomsbekæmpelse, end vi i dag allerede gør og kan forestille os. Jeg følger med i den nyeste forskning og synes, at det er spændende. Læs hele historien “Stamceller er en fantastisk forsikring, der ligger opbevaret”

Susanne K

Stamceller som en fremtidsforsikring for mit kommende barnebarn

Hvorfor valgte jeg som kommende morfar, at forære min datter og min svigersøn en stamcelleopsamling/-opbevaring via Cellaviva Danmark?   Svaret er for mig relativt enkelt. Jeg så det, som en Læs hele historien “Stamceller som en fremtidsforsikring for mit kommende barnebarn”

Claus Klarup

Den bedste børneopsparing

…derfor har vi taget beslutningen om at få opsamlet stamceller igen fra vores kommende datter, fordi vi har en historik fra begge vores familie med kræft, og Alzheimers. Læs hele historien “Den bedste børneopsparing”

Christina Solander

Kun én chance i livet!

Min far er jødisk slægt fra Østrig – det betyder for mit vedkommende at hvis jeg skulle få brug for en stamcelletransplantation vil det være nærmest umuligt at finde en egnet donor. Læs hele historien “Kun én chance i livet!”

Laura

Kundeudtalelser

Tak, Cellaviva, for jeres dedikation og støtte gennem hele processen

Flemming og jeg valgte at få opsamlet stamceller fra vores børn, fordi vi ser det som en vigtig forsikring for deres fremtid. Vi har tidligere opsamlet stamceller for vores datter

Ann-Sophie

Vi har lymfecancer og autoimmune sygdomme i familien

Vi fik Lasse 11/12-23 og trods han var en lille stjernekigger, og dermed tog lidt længere om at komme ud, havde vi trofast en jordmoder fra celllaviva stand-by sammen med

Mia and Morten von Seelen

Jeg føler vi har investeret i Mollies fremtid ved at opsamle hendes stamceller

I forbindelse med min graviditet brugte jeg Preglife appen som gjorde mig opmærksom på muligheden for opsamling af stamceller. Jeg læste om det og synes det lød meget interessant og

Sophie

Tusinde tak

Det er jo fantastisk at have den tryghed der er i den opsamling! Jeg blev selv hjerteopereret som baby og var indlagt 3 mdr på Riget, så alt jeg kan

Sophie

Særligt tak for fleksibiliteten i forbindelse med en hurtig fødsel

Mange tak for et helt igennem godt, professionelt og trygt forløb! Særligt tak for fleksibiliteten i forbindelse med en hurtig fødsel og en hurtig ‘udrykning’, der jo endte rigtig godt!

Jesper & Katrine

Cellavivas jordemoder Mille var med til at skabe et trygt rum

Vi besluttede at få Olivias stamceller opsamlet med det samme vi blev opmærksom på muligheden. Vi ser det som en forsikring i hendes helbred og derfor var der ingen tvivl,

Frederikke & Alexander

Jeg følte faktisk, vi havde to jordemødre, også efter fødslen

Her er vi et par timer efter fødslen af vores datter Sille , hvor vi træder ud i septembersolen på vej hjem fra Skejby, efter en supergod oplevelse både hvad

Louise and Thomas

Jordemoderen Louise var virkelig fantastisk

Vi besluttede at indsamle stamceller, fordi vi ønsker at give vores barn den bedst mulige fremtidige hjælp, hvis det skulle blive nødvendigt. Som forældre er det vores dybeste ønske at

Anna & Franek

Et ekstra lag af tryghed i forhold til Davids fremtidige helbred

Vi valgte at tage beslutningen om stamcelleopsamling, primært på grund af min baggrund som læge og min tidligere erfaring med denne mulighed. Denne proces og det samarbejde, vi havde med

Sven og Matea

Muligheden med at samle celler kan være noget større end “bare et håb”

Man ved desværre ikke, hvordan fremtiden ser ud. Jeg har oplevet blandt mine venner, at deres små børn blev syge med alvorlige sygdomme, og nogle af dem har endda mistet

Unnamed

Vi værdsætter oprigtigt den varme og personlige tilgang fra hele Cellaviva-teamet

Vi vil gerne udtrykke vores største taknemmelighed for den enestående service, vi modtog fra Cellaviva. Helt fra begyndelsen var kommunikationen bemærkelsesværdig hurtig, personlig og dejlig. Niveauet af professionalisme, som jeres

Paulius and Vaiva Volikas

Vores kommende datter vil kunne risikere at få diabetes

Jeg hørte om Cellaviva, da jeg havde bestilt en Babybox hos ønskebørn. Herefter modtog jeg nyhedsmails fra Cellaviva – og én mail fangede særligt min opmærksomhed, som jeg videresendte til

Sara Bøge Larsen

Det er den bedste investering man kan gøre for sit barn

Da vi ventede Elliana valgte vi, at få opsamlet hendes stamceller, vi syntes det er den bedste investering man kan gøre for sit barn. Derfor har vi også valgt at

cellaviva-kunde-stamceller-Diana-Amedovska
Diana Amedovska

Det er en lille investering som kan give et stort udbytte

Jeg er sikret mit barns stamceller fordi det er en lille investering som kan give et stort udbytte for min familie i fremtiden. 1000 tak til Mianne, som hjalp mig

Jelena Vitorovic

Cellaviva har været professionelle hele vejen igennem

Vi fik indsamlet vores datters stamceller ved hendes fødsel og vi vil til enhver tid give vores varmeste anbefalinger til Cellaviva. Cellaviva har været professionelle hele vejen igennem og hjulpet

Ane Borch

Cellaviva har den bedste kvalitet

Når vi sammenlignede forskellige muligheder stod det helt klart for os, at Cellaviva har den bedste kvalitet i behandlingen af stamcellerne på laboratoriet og det var vigtigt for os, at

Signe Panell

De varmeste anbefalinger til Cellaviva

De varmeste anbefalinger til Cellaviva og de skønneste jordmødre Mianne og Henriette, som foruden at udtage de planlagte stamceller, måtte træde til og tage imod lillebror i en uplanlagt lyn-hjemmefødsel.

Kristina-Hadei-cellavia-facebook-anmeldelse
Kristina Hadei

De var lynhurtige til at besvare spørgsmål

Det er her, en uge efter fødslen, en rar tanke at vi har valgt cellaviva, som en slags forsikring af vores nye lille familie ❤️ Fandt frem til deres service

Hediye Arslan

Vi har bare været SÅ glade for hele forløbet med Cellaviva.

Vi har bare været SÅ glade for hele forløbet med Cellaviva. Inden min fødsel, var Henriette lynhurtig til at besvare beskeder, med de mange spørgsmål man som gravid har undervejs

Julie Schwærter

Servicen er helt fantastisk

Vi er meget glade for at vi har valgt Cellaviva, servicen er helt fantastisk og vi havde den bedste jordmoder med til begge vores børns fødsler ❤️ Det giver os

emilie-sandberg-cellavia-anmeldelse-facebook
Emilie Sandberg

Tak for professionalisme, respekt, og kærlighed.

Tak for assistance, rolighed, professionalisme, respekt, og kærlighed. Vi var i de bedste hænder under hele processen, med opsamling af stamceller til vores nye helt vidunderlig basse Tak for alt!

Michelle Kürstein

Vi har simpelthen haft den bedste oplevelse!

Vi har simpelthen haft den bedste oplevelse! Vi hørte først om Cellaviva til et arrangement i BabySam, hvor Henriette og Mianne var ude og fortælle lidt om hvordan fødslen foregår.

Kathrine Bay Villekjær Nielsen

Professionelt og varmt samarbejde

De bedste anbefalinger af cellaviva og jordemoder Mianne. Professionelt og varmt samarbejde før, under og efter

Peter Fischer Nielsen

De varmeste anbefalinger fra os

De varmeste anbefalinger fra os ❤️ vi fik indsamlet vores datters stamceller ved fødsel august 2020 💝 jeg var anden gangs fødende. Min kæreste ringede til Cellaviva mens vi var

Suki Suwan

Tak til de sødeste og mest kompetente jordmødre!

De varmeste anbefalinger fra mig. Vi har valgt at få opsamlet stamceller her til vores tredje barn. Jeg er kun ærgerlig over vi ikke fik gjort det ved de to

lea-hvidt-kessler-cellavia-anmeldelse-facebook
Lea Hvidt Kessler

Af hjertet tak for jer!

Det er svært at beskrive helt hvor UTROLIGT taknemmelige vi faktisk er for at have valgt Cellaviva Dét i sig selv at have sikret sin lille nye familie er en

Michelle Hart

De er meget professionelle

Jeg var meget tilfreds med tjenesten, jordemoderen var der med tiden, og de havde en masse tålmodighed. De er meget professionelle, jeg anbefaler

Iaroi Izabela

Få indsamlet stamceller ved dit barnsfødsel!

Få indsamlet stamceller ved dit

Hannah Franzel

Vi er for evigt taknemlig for det fantastiske arbejde i gør

Cellaviva er for anden gang været med til at gemme vores børns mest dyrebare guld, nemlig deres stamceller fra navlestrengen og moderkagen! Vi fik sen afnavling på begge børn og

Christina Solander