Vi er beærede over at kunne kalde Kate, for vores stamcelle-stamkunde


Cellaviva Danmark - juli 4, 2023

Kate: Stamcelle-stamkunde

image2

Kate er en værdsat stamcelle-stamkunde, og hos Cellaviva er vi beærede over at have opsamlet stamceller til begge hendes fødsler 🥰🥰. Ved første fødsel oplevede Kate en hurtig og uplanlagt hjemmefødsel. Hun nåede derfor ikke at komme ind til hospitalet før hendes barn kom til verden og vi ankom til hendes hjem bare 20 minutter efter fødslen og opsamlede et stykke af navlesnoren. Det er vigtigt at bemærke, at stamceller også kan udvindes fra vævet i navlesnoren og ikke kun fra navlesnorsblodet.

Ved hendes anden fødsel valgte Kate, baseret på hendes første fødsel, en planlagt hjemmefødsel. I samarbejde med hjemmefødselsjordemoderen fra hospitalets hjemmefødselsordning blev både blod og navlesnorsvæv opsamlet. Dermed har Kate nu et komplet familiedepot af stamceller.

Vi ønsker Kate stort tillykke med hendes to børn og takker hende for at dele sine oplevelser med Cellaviva.

Kate fortæller om sit samarbejde med os:

“Den vagtværende jordemoder fra Cellaviva, Kristine, var den første jordemoder på stedet ved min uventede hjemmefødsel. Jeg kunne ikke have været lykkeligere for at have nogen der, der vidste, hvad hun lavede! Hun stod over for den umulige opgave at forsøge at udtrække navlestrengsblod, da der var gået 30 minutter siden fødslen, men hun formåede i det mindste at få nogle stamceller fra navlestrengen. Hun hjalp også med at føde moderkagen, som ikke var sket før hun ankom…!

Cellaviva ydede en fantastisk service på dagen, så meget så jeg valgte at bruge dem igen til min anden datter, selvom vi håber aldrig at få brug for stamcellerne i fremtiden.”

Vi er så glade for at have kunnet hjælpe Kate til begge fødsler og ønsker hende og hendes familie alt det bedste i fremtiden💕.

Hvis du har spørgsmål til stamceller og stamcelleopbevaring, er du mere end velkommen til at kontakte os.

image1