Cellaviva x Gravid.dk

Samarbejde mellem Cellaviva og Gravid.dk

Hos Cellaviva er vi her for at give kommende forældre den tryghed og støtte, de har brug for, når de står overfor den store rejse mod forældreskabet. Vi er en førende biobank, der specialiserer sig i opbevaring af stamceller, og vi ved, hvor vigtigt det er at tænke på familiens fremtid.

Derfor er vi rigtig glade for at kunne præsentere vores samarbejde med Gravid.dk, en af Danmarks bedste ressourcer til gravide. Gennem dette samarbejde får vores kunder eksklusiv adgang til et hav af gode råd og viden fra Gravid.dk.

Opsamling af stamceller

Få din egen graviditetsside med i købet

Når du vælger vores stamcelleservice, får du meget mere end bare opbevaring af stamceller – du får samtidig adgang til Gravid.dk’s omfattende rådgivning, så du kan føle dig tryg og godt informeret under hele graviditeten. Siden 2009 har Gravid.dk hjulpet tusindvis af gravide kvinder med pålidelige oplysninger, støtte og professionel vejledning gennem deres graviditet.

Med vores samarbejde får du din egen personlige graviditetsside, hvor du løbende vil modtage opdateret og relevant information, der hjælper dig gennem hele graviditeten. Du kan også deltage i live-sessioner med Gravid.dk’s eksperter, så hvis du har spørgsmål eller har brug for lidt ekstra støtte undervejs, er hjælpen lige ved hånden.

Forberedelse giver ro

Deltag i livesessioner

Udover de mange artikler og e-bøger, der dækker alt fra graviditet til fødsel og de første dage som nybagt forælder, kan du også deltage i live-sessioner med sundhedsfaglige eksperter flere gange om måneden. På den måde sikrer vi, at du føler dig godt rustet og støttet hele vejen fra de første spark til de første skridt.

Hos Cellaviva tror vi på, at forberedelse giver ro i maven – og med vores samarbejde med Gravid.dk hjælper vi dig med at gå graviditets- og forældrerejsen i møde med selvtillid og tryghed.

En forsiking for fremtiden

Så let kan du få opbevaret dit nyfødte barns stamceller

01

Bestilling

Cellavivaboxen indeholder alt det medicinske udstyr som jordemoderen skal bruge ved opsamlingen. Nogle uger inden termin bliver du kontaktet af din Cellavivajordemoder som informerer dig om processen. Når fødslen starter kontakter du Cellavivas hotline, så kommer din Cellavivajordemoder direkte til hospitalet og opsamler stamcellerne efter fødslen. Det eneste du og din familie behøver at koncentrere jer om er jeres familieforøgelse.

02

Opsamling

Opsamlingen foretages uden indgreb, man opsamler ganske enkelt et værdifuldt restprodukt som ellers ville have været smidt væk.

Når opsamlingen er udført sendes den med medicinsk kurertransport til Cellavivas laboratorie, hvor der udføres grundige kvalitetskontroller, processer og analyser af stamcellerne.

03

Nedfrysning

Over en periode på tre måneder dyrker og isolerer vi stamcellerne inden de fryses ned til langtidsopbevaring i vores stamcellebank. Vi håndterer vores kunders stamceller på samme måde som når vi skal levere donerede stamceller til kliniske studier eller til behandling. På den måde sikrer vi at de celler som kunden har nedfrosset er levedygtige og af højeste kvalitet.

Lad ikke stamcellerne gå til spilde

Hvis man vælger Cellaviva, kan man være sikker på at de navlestrengsstamceller man har nedfrosset er klar til udlevering til behandling på få døgn hvis behovet opstår.